Om fotograf Fredrik Rege

Fredrik Rege är fotograf med studio i den vackra staden Helsingborg. I studion på drygt 200 kvm finns ett stort, modernt och fullt utrustat kök med ett enormt lager av köksrekvisita och bakgrunder.

Fredrik har en bred repertoar som fotograf även om han är mest känd som en brilljant matfotograf. Mat och dryck är något som ligger honom varmt om hjärtat. Sedan början av 2019 driver han tillsammans med kompisen Ulrika, matbloggen "På tallriken".
I hans portfolio och på nyhetssidan kan du se exempel på aktuella fotouppdrag. Bilder på mat och produkter men även från fotouppdrag i alperna med häftiga och vackra bilder på berg, vandring och skidåkning.

Med en unik känsla för ljus och komposition i kombination av en aldrig sinande nyfikenhet och vilja att utvecklas som fotograf, skapas bilder av absolut högsta klass. Både i och utanför studion. Alltid med en lyhördhet för kundens önskemål och ofta i samarbete med duktiga kreatörer, stylister och kockar.
Genom åren har Fredrik jobbat med otaliga, såväl små lokala som stora välkända svenska och internationella företag. Hans bilder hittar du bland annat på livsmedelsförpackningar, i annonser, i kataloger, på hemsidor och i böcker.

loading...