Om fotograf Fredrik Rege

Fredrik Rege heter jag och är fotograf från nordvästra Skåne. Jag har en bred repertoar som fotograf även om jag förmodligen är mest känd som en brilljant matfotograf. Mat och dryck är något som ligger mig varmt om hjärtat. Bl a kör jag matbloggen "På tallriken" tillsammans med min kompis Ulrika. Kika gärna in på patallriken.se om du gillar mat.
I min portfolio och under aktuellt kan du se exempel på aktuella fotouppdrag. Bilder på mat och produkter men även andra typer av fotouppdrag, bl a från alperna med häftiga och vackra bilder på berg, vandring och skidåkning. Ja, jag älskar höga berg och utförsåkning!
Med en unik känsla för ljus och komposition i kombination av en aldrig sinande nyfikenhet och vilja att utvecklas som fotograf, skapas bilder av absolut högsta klass. Både i och utanför studion. Alltid med en lyhördhet för kundens önskemål och ofta i samarbete med duktiga kreatörer, stylister och kockar.
Genom åren har jag jobbat med otaliga, såväl små lokala som stora välkända svenska och internationella företag. Mina bilder hittar du bland annat på livsmedelsförpackningar, i annonser, i kataloger, på hemsidor och i böcker.
I Ödåkra forna spritfabrik med anor från slutet av 1800-talet, i folkmun kallad "Spritan" hittar du numera min studio. I den varsamt renorverade lokalen med vackert ljusinsläpp från de stora gamla fönstren, finns ett rymligt och fullt utrustat kök samt ett enormt lager av köksrekvisita och bakgrunder. Från och med våren 2020 kommer jag köra matlagningsevent för både företag och privatpersoner. Hör av dig om du är intresserad.

loading...