Om fotograf Fredrik Rege

Fredrik Rege heter jag och är fotograf med studio i den vackra staden Helsingborg. Jag har en bred repertoar som fotograf även om många av mina uppdrag kretsar kring mat och dryck. Ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. I min portfolio och på min nyhetssida kan du se exempel på uppdrag jag gjort den senaste tiden. I januari 2019 var det premiär för "På tallriken". En matblogg som jag driver tillsammans med min kompis Ulrika. Nyfiken? Besök matbloggen "På tallriken" här!

I min studio på drygt 200 kvm finns ett stort, modernt och fullt utrustat kök samt ett stort lager av köksrekvisita och bakgrunder. Här finns mängder av prylar att välja bland. Du är välkommen hit för att rekognosera eller om du bara är nyfiken.

Genom åren har jag jobbat med otaliga, såväl små lokala som stora välkända svenska och internationella företag. Mina bilder hittar du bland annat på livsmedelsförpackningar, i annonser, i kataloger, på hemsidor och i böcker.

Med en unik känsla för ljus och komposition i kombination av en aldrig sinande nyfikenhet och vilja att utvecklas som fotograf, skapas bilder av absolut högsta klass. Både i och utanför studion. Alltid med en lyhördhet för kundens önskemål och ofta i samarbete med duktiga kreatörer, stylister och kockar. Varmt välkommen! / Fredrik

loading...