Mitt Viken - en kärleksförklaring i bild och smak

Vill du kika lite i boken? Klicka på boken. Vill du kika lite i boken? Klicka på boken.

”Mitt Viken” är ett bokprojekt i egen regi och från egen idé. Enklast kan den beskrivas som en hybrid mellan fotobok och kokbok. Vackra natur- och miljöbilder som skildrar min hemby Viken, varvat med massor av läckra matbilder med recept signerade Benny Cederberg. Recept som är baserade på råvaror som går att finna i Vikens omgivningar. Benny är välkänd i landets gastronomiska kretsar, bl a som lagledare för kocklandslaget i flera år, med VM- och OS-guld som resultat. Numera jobbar Benny tillsammans med Tina Nordström med management och som sidekick.

”Mitt Viken” tog hem segern i ett par kategorier när Sveriges bästa kokböcker korades i Gourmand Awards 2016. ( läs artikel om tävlingen)
Boken är ett måste, dels för dig som gillar vackra fotografier och dels för dig som älskar att laga och äta gott. Eller varför inte både och. Någon personlig koppling till Viken behövs absolut inte för att uppskatta, njuta och få stor behållning av denna bok.

Boken på 274 sidor släpptes den 20 november 2015 och trycktes i en begränsad upplaga om 2000 ex. Reklambyrån Scratch i Viken stod för layout och formgivning, tryckte gjorde Tryckservice i Ängelholm.
2017-06-01  Nu endast 295:-
(Ordinarie pris 395 SEK inkl moms. (Ev. frakt tillkommer)). Vid större beställningar blir priset ytterligare rabatterat. 

Har du frågor om- eller vill köpa boken? Skicka ett mail till mig!


Söker du bilder från Viken? Kolla här!