Portfolio: Film

Film för Larsviken/ Larssons Delikatesschips

Under 2018 så filmade jag och knåpade ihop en presentationsfilm om Larsvikens chipstillverkning. Larsviken är ett familjedrivet lantbruk med potatis som specialitet. Här har det odlats potatis med stor kunskap och passion i flera generationer. Under de senaste åren beriver man även egen chipstillverkning under namnet Larssons Delikatesschips som har blivit en succé. Bl a så har man sedan ett antal år tillbaka SAS som kund. Du som far och flyger runt om i världen har säkert blivit serverad en påse Larssons chips ombord på någon SAS-flight. I filmen får du följa hela processen från odling till färdig produkt.

Film för Clean Marine

Clean Marine tillverkar och säljer skrovskyddsdukar som skyddar mot beväxtning på båtens bottenskrov. Du slipper bottenmåla din båt och samtidigt värnar du om miljön. Här är en liten förklarande presentationsfilm som jag gjorde under sommaren och tidig höst 2018.

Dole receptfilmer

Nedan ser du ett par exempel på receptfilmer för Dole som snurrar på diverse socila medier. Byrå: SRC i Helsingborg

NyhlénsHugosons

 En liten receptfilm om hur man lagar till en smarrig högrevsburgare. För Nyhléns Hugonsons Chark. På uppdrag av SRC i Helsingborg som också stod för bearbetning av filmen.

Egen "bloggreceptfilm" om hur man bakar smarriga semlor

Egen "bloggreceptfilm" om Heta räkor med tagliatelle